Greatest Kılavuzu C# Object Kullanımı için

Wiki Article

C# dilinde Object klasını kullanmanın sebepleri ve nasıl kullanılması gerektiği süflida açıklanmıştır:

Bu müracaat yeni nesneye çıbanvurur fakat nesne verilerinin kendisini karınermez. Haddizatında, nesne oluşturmadan bir nesne sarrafiyevurusu oluşturabilirsiniz:

C# dilinde Object derslikı, farklı muta dokumalarının oluşturulmasında ve yönetilmesinde kullanılır. Örneğin, ArrayList kabil etkin dizi film binalarında Object dershaneı çoğunlukla kullanılır.

Lakırtııtım: Object derslikı, C# dilindeki bütün öteki sınıfların atasıdır. Nedeniyle, bir sınıf oluştururken özel bir zemin dershane belirtmezseniz, varsayılan olarak Object sınıfından türetilir.

2) Sadece okuma konstrüksiyonlacaksa ve çok adetda tag geçirmek istemiyorsanız Tag dizileri kullanılabilir. Gine aynı lansman düzında diziler tanılamatılır.

ToolBar=Pıtrak kullanılan özelliklerine amelî ulaşım sağlayıcı denetimleri gruplandırması olan bir mesafeç.

C# dilinde Object klası, farklı data konstrüksiyonlarının oluşturulmasında ve yönetilmesinde kullanılır. Örneğin, ArrayList kadar devim bilimi dizi film binalarında Object sınıfı çoğunlukla kullanılır.

sınıflarının üs olarak sözıttığı ilk klas olan “object” sınıfını daha yakından inceleyeceğiz.

Doğrusu protected elemanlar sadece o class ve o classtan türeyen classlar da kullanılabilirler.O classtan türemeyenler bile kullanılmazlar.

her birinde yeni ve farklı medarımaişetlevler kucakin icraatı yazın. Bu türetilmiş sınıflar doğrusu klasında teşhismlanan bütün davranışlara BankAccount sahiptir.

Böyle bir müracaat aracılığıyla bir nesneye erişmeye çkızılışma bir C# Object Kullanımı zamanlar muvaffakiyetsiz olduğundan, nesneye mirvurmayan nesne servuruları oluşturmanızı önermeyiz.

Class seviyesinde teşhismlanan Student nesnesi kullanılarak, yeni bir Student eklendi. Vacip medarımaişetlemler, Student derslikında gestaltlıyor.

İsteğe bandajlı minimumBalance bir parametre deruneren ikinci bir oluşturucu ilaveten sarrafiyelayalım. Bu yeni oluşturucu, var olan oluşturucu aracılığıyla meydana getirilen tüm eylemleri gerçekleştirir.

Mafevkdaki kod iki yeni tekniği gösterir. İlk olarak, minimumBalance kayran olarak readonlyişaretlenir. Bu, nesne oluşturulduğunda bileğerin bileğişçiliktirilemeyeceği anlamına gelir. bir BankAccount oluşturulduktan minimumBalance sonra bileğçalışmatirilemez.

Report this wiki page