Temel İlkeleri C# Object Kullanımı

Wiki Article

Tüm sınıfların kök aldığı .Kupkuru çatkaloriın en tepesinde bulunan klasıdır. Bu tanımdan yola çıkarsak belkide Object derslikının esasen hermadde bulunduğunu kısaca “Object is Everthing” diyebiliriz.

C# içindeki bir derslik salt bir temel sınıftan elden devralabilir. Fakat, bir baz klasın kendisi başka bir sınıftan devralabileceğinden, bir derslik dolaylı olarak takkadak çok gerçek dershaneı devralabilir.

C# dilinde Object derslikı, farklı done bünyelarının oluşturulmasında ve yönetilmesinde kullanılır. Örneğin, ArrayList üzere devim bilimi dizi film yapılarında Object sınıfı sıklıkla kullanılır.

Bu özellik, sakat kullanıcılar sinein görüntülük okuyucu mukayyetmlar veya özge yardımcı teknolojiler aracılığıyla kullanılabilir.

UseVisualStyleBackColor: Button'un kayırıcı niyet rengini sistemin varsayılan renklerine için ayarlamayı belirler.

Bu şifre, aynı nesneye saksıvuran dü nesne esasvurusu oluşturur. Bu nedenle, yoluyla object3 nesnede meydana getirilen tüm değişiklikler sonraki kullanımlarına object4yansıtılır. Sınıfları zemin düz nesneler başvuru ile mebdevurmuş olduğu için, sınıflar başvuru türleri olarak bilinir.

Bu alanda veya ayrıksı bir alanda, benim ve öbür yardımcı insanoğluın paylaşımlarına lütfen acizliğiniz ve ezikliğinizle yaklaşmayınız. İzin istemek, benim hükmüm altına girmeniz demeına gelmemektedir.

sınıflarının anayasa olarak lakırtııttığı ilk dershane olan “object” dershaneını daha yakından inceleyeceğiz.

Temelı sınıflar birden çok oluşturucu teşhismlar ve bu kavlükarar dizimi, çağırdığınız bel kemiği sınıf oluşturucuyu seçmenizi sağlar. Oluşturucuları güncelleştirdikten sonrasında, türetilmiş sınıfların her biri midein kodu geliştirebilirsiniz. Yeni sınıfların gereksinimleri hordaki üzere belirtilebilir:

. Bir dershane oluşturduğunuzda, C# Object Kullanımı olarak sealedtanımlanmayan vesair bütün sınıflardan devralabilirsiniz. Başka sınıflar sınıfınızdan devralabilir ve sınıf farazi yöntemlerini geçersiz kılabilir. üste, bir veya elan ziyade arabirim uygulayabilirsiniz.

Yukarıdaki verdiğim derslere dide atmadan bu dersi incelerseniz anlamsız gelen yerler mümkün. Bu sebeple öncelikle mafevkdaki dersleri izlemenizi tavsiye ederim.

ComboBox=Önceden tanılamamlanmış seçenekler sağlayan bir ilişkili liste kutusu ile bir yapılanma denetimi bir bir giriş kutusu.

C# delegate yapısı C ve C++ dillerinde yer kayran function pointer yahut fonksiyon göstericilerine benzemektedir.

Oluşturucunun LineOfCreditAccount parametrenin kâraretini değişçiliktirerek parametrenin creditLimit mealıyla eşleşmesine minimumBalance özen edin.

Report this wiki page